En ganska nytagen bild på mig.

Enklast når du mig på min mobiltelefon: 0708-802 805

Eller e-post: bengt@bivrin.com

Som framgår av bilden är jag en mogen man i mina bästa år. Jag håller kroppen i trim med yoga och orientering - och på senare år har jag ägnat stor tid åt att upptäcka vem jag är, acceptera och integrera detta, och fortsätta min personliga utveckling på såväl psykisk som andlig nivå.

De senaste åren har inneburit stora förändringar i mitt liv. De har varit makalösa, fantastiska och omtumlande. Och det bara fortsätter! Efter att ha uppfyllt en dröm - May och jag köpte ett hus i Saltarö på Värmdö som vi flyttade till i mitten av juni 2003 - blev det i augusti 2005 dags att uppfylla den nästa; vi flyttade till Strömstad, och Mays son Viktor flyttade in hos oss (växelvis boende hos pappa Ulf).

Framsidan på vårt radhus till vänster. Inte direkt jämförbart med vårt förra boende, eller hur? Fast bra för Viktor, nära centrum i ett radhusområde med många barn i samma ålder. Det är också nära till skogen och till havet. Framsidan, där köket ligger, vetter åt öster. På baksidan finns en stor altan med eftermiddags- och kvällssol. Och inte har vi så mycket trädgård som kräver skötsel.

En annan stor förändring i mitt liv har redan varat ett antal år, och fortsätter säkerligen några år till. Den handlar om mitt yrkesliv. Efter över 20 år på skilda platser inom Ericsson och Televerket, både i Sverige och utomlands, tog jag i början av 2001 ett modigt och stort steg (tycker jag själv) och lämnade "tryggheten" hos Ericsson för att söka nya utmaningar (som man säger). Jag brukar skoja om att jag blev frigiven tack vare gott uppförande. Jag har insett att jag är intresserad av att hjälpa människor att nå de resultat de önskar, både i jobbet och i livet som helhet, och företag/organisationer att utvecklas snabbare mot sina mål. Sedan tog jag ett år senare ett nytt steg och startade en enskild firma - Nescio.gif .

Jag hade sedan 1998 ägnat en hel del intresse åt en problemlösnings- och analysmetod kallad "Theory Of Constraints (TOC)"- inte bara lösningen för projekt "Critical Chain" utan också teorin som helhet och dess verktyg för personlig utveckling och ledarskap. Detta ledde sedan mig vidare till att bli mer och mer intresserad av den inre resa vi människor gör när vi vänder oss inåt, och den glädje som finns i att mötas i accepterandet av att vi är de vi är - med våra likheter och skillnader. Jag har lärt mig mycket genom att delta i gestaltterapi, både enskilt och i grupp. Juni 2004 avslutade jag HumaNovas utbildning till samtalsterapeut i psykosyntes och jag tar nu emot klienter. Är du intresserad av att bli klient hos mig, klicka här.

May De stora förändringarna sker tack vare och tillsammans med May - den underbara kvinna jag nu lever tillsammans med. Vi tog steget från "kärbo" till sambo i början av 2003. Nu har Viktor flyttat ihop med oss och ännu en guru hjälper mig att möta mig själv.

May är bl a internationellt diplomerad yoga- och meditationslärare (vi träffades på den första yogafestivalen jag var med på). Hon håller kurser i kundaliniyoga och Mindfulness Based Stress Reduction. Läs mer om detta på ATMA Centers hemsida.

Viktor

 


 Mitt liv som konsult och terapeut
 Lite om vad jag gör när jag inte jobbar

Uppdaterad: 2006-01-17