Nescio.gif – mitt liv som konsult och terapeut


Efter många och roliga år i telekombranschen (började i januari 1979 på Ellemtel, Ericssons och Televerkets gemensamma utvecklingsbolag och sedan via Televerket till Ericsson i juni 1987) la jag i början av 2001 om rodret, först för att börja arbeta som konsult, och sedan alltmer inriktat på samtalsterapi.

Det gör jag nu i min enskilda firma - Nescio - vilket förstås är riktigt spännande.

Under tre år utbildade jag mig till samtalsterapeut hos HumaNova i Stockholm. Jag blev klar i juni 2004, även om examensuppstatsen blev klar först i juni 2005. Den terapi jag erbjuder är därmed grundad i psykosyntesen, en modern transpersonell psykologi. I det transpersonella synsättet kommer också människans andliga aspekt till uttryck, de existentiella frågorna får också utrymme. Efter flytt till Strömstad är jag nu inriktad på att ta emot klienter från norra Bohuslän, västra Dalsland, och Östfold i Norge.

Jag tar emot i ATMA Center, ett center för hälsa och medvetenhet som May och jag öppnat i Strömstad och driver tillsammans.

Det andra benet i min firma är verksamhetsutveckling, huvudsakligen baserat på Critical Chain, och i den verksamheten samarbetar jag med företaget Velocity Management Group (VMG). Läs mer om Critical Chain och TOC på deras hemsida eller på denna hemsida.

Utöver min egen verksamhet har jag de senaste åren jobbat alltmer som vikarie i skolan och på fritis. Något som jag verkligen trivs med!


Uppdaterad: 2006-10-01